Syksy on pataruokien aika. Itse pidän paljon sekä pataruokien tekemisestä että nauttimisesta. Sadonkorjuuajan tuoreet vihannekset ja juurekset ovat loistavia padassa, joko lihan kanssa tai ilman. Ja sinä aikana kun pata porisee hellalla tai uunissa voi itse vaikka ulkoilla!
Hösten är den bästa tiden för olika gryträtter. Grytor är lätta att göra och blir alltid goda. Vad är väl härligare än en mustig gryta med färska, nyskördade grönsaker och rotfrukter, med eller utan kött! Och under tiden grytan puttrar på spisen eller i ugnen kan man själv passa på att vara ute!
Pataruoista innostuneena harkitsen uuden padan ostamista ja vaihtoehtoina ovat seuraavat
Nu funderar jag på att skaffa en ny gryta och väljer bland dessa
Sarpanevan klassikko
Sarpanevas klassiker
Ruotsalainen Skeppshult
Svenska Skeppshult
tai iki-ihana Lecreuset-pata
eller härliga Lecreuset
Onko teillä kokemuksia näistä?
Har ni erfarenhet av dessa?
Syysterveisin,
Med höstiga hälsningar,
Lena
Saturday, September 17, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
5 comments:
Valitsetpa sitten minkä tahansa padan noista niin varmasti on hyvä. Ihania kaikki. Suomalainen suunnittelu tosin ansaitsee pienen ♥
Pataruuat on myös mun suosikkia.
Kivat viikonloput !
Le Creuset on ollut käytössä monta vuotta. On todella hyvä ja käytännöllinen, kunhan ei säilytä pataruokaa siinä, muuten ruostuu. Haaveilen silti Sarpanevan punaisesta padasta, se sopisi niin keittiööni hyvin. Mielestäni siitä padasta voi käyttää nimitystä muotoiltu tuote.
Fick Le Creuset i julklapp när vi flyttade till huset med vedspisen. Den har varit jättebra! Enkel att hålla ren och ger jämn värme.
Ehdoton suosikkini Sarpanevan pata, en ole vaan vieläkään raaskinut ostaa sitä. Nyt olisi se oma leivinuunikin, missä saisi super-hyvän haudutuksen ruoille :)
Uunissa haudutetut pataruuat ovat minunkin mielestäni syksyn must ruokia. Itse pidän pitkään haudutetusta karjalanpaistista. Valurautainen pata olisi hankintalistalla täällä Vanhalla Metsätielläkin.
Herkullista syksyä
Elisabet
Post a Comment