Tuesday, February 9, 2010

Talvi ja lumi Vinter och snö

Kevättunnelmasta ei ole tietoakaan tänään, lunta on tullut lisää ja talvi sen kun jatkuu kauniina. Mutta eipä tuo haittaa, hiihtolomalla voi sitten kerrankin hiihtää täällä rannikollakin! Olen muuten hankkinut uuden kameran ja tässä muutama otos Kuusiston saaren talvesta!

Ingen vår i luften idag inte, det har snöat igen och det är vintrigt och vackert. Och så ska det vara i februari med sportlov på kommande! Jag köpte förresten en ny kamera och knäppte några bilder av vintern här på Kustö!










Voikaa hyvin, ostakaa tulppaneita ja syökää laskiaispullia :-)

Ha det så bra, köp tulpaner och ät fastlagsbullar, det tänker jag göra :-)

Lena

3 comments:

Sanna said...

Kauniita kuvia, oikeastaan aika ihanaa, kun voi kerrankin nauttia kunnon talvesta. Täällä ensimmäinen satsi laskiaispullia jo tehty.
Mukavaa viikkoa. :)

Teija said...

On ollut ihana talvi, just sellainen kuin pitääkin! Kauniita kuvia! Ystäväni muuten rakentaa taloa Kuusiston salmen rannalle, onko Kuusiston saari sitten siinä lähellä/vastapäätä?

Talviset terveiset täältä vähän sisemmästä Suomesta..!

Lena said...

Kiitos kommenteista!

Teija, Kuusiston salmi on Kaarinan ja Kuusiston saaren välissä, eli hän rakentaa joko tänne Kuusistoon tai sitten vastarannalle. Me asutaan noin 300 metriä salmen rannasta ja täällä ihan naapurustossa on ainakin kaksi taloa rakenteilla tällä hetkellä, ehkä jompikumpi niistä??