Monday, May 16, 2011

Ulkotilat / UterumTähän aikaan vuodesta viihdytään ulkona mahdollisimman paljon. Pestään terassit ja kunnostetaan ulkokalusteet, istutetaan ruukkukukat ja grillataan ystävien kanssa.

Huvilassamme on kylmä lasiveranta jota pitäisi sisustaa seuraavaksi. Lattiasta lähdetään liikkelle ja mietitään lattiapintavaihtoehtoja. Mitä muuta löytyy kuin puuta tai kiviä? Itse pitäisin lattiasta joka olisi tehty vanhoista savitiiliskivistä, mies taas pitää kivilattiaa liian kovana ja kylmänä ja on enemmän puun kannalla. Neuvoja ja ideoita tarvittaisiin, hyvät blogilukijat!Denhär tiden på året trivs vi ute mest hela tiden. Terasser och uterum tvättas och skrubbas, utemöblerna sätts i ordning, vi planterar violer i krukor och grillar maten utomhus.

Vår villa har en kall glasveranda som står i turen att inredas härnäst. Vi börjar med golvet och funderar nu över olika golvmaterial. Finns det något annat än trä eller sten? Min dröm är ett golv av gamla tegelstenar, medan mannen i huset tycker sten blir för kallt under fötterna och hellre väljer trä. Så nu behöver vi råd och idéer bästa bloggläsare!Inspiraatiokuvat: Pottery Barn
Inspirationsbilder: Pottery Barn

3 comments:

tiina said...

Niinhän se on, että puu on lämpimämpi jalan alla kuin kivi.
Rustiikkinen ja vanhanoloinen kivi on tosi kaunis... vaan nämähän on taas niin niitä makukysymyksiä ja toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta.
Itse meinaan kyllä laittaa nyt ihan harmaan simppelin peruslaatan tuohon lankkupöydän alle, en vaan aina jaksa niitä roudata vekka ruohonajon ajaksi.
Kauniita patio-tunnelmia täällä.

Louise said...

verkligt lyxiga uterum, åh...;)

Kamomilla said...

Jag tror jag skulle välja trä... Känns som att det skulle passa i er miljö.. men jag kanske har fel ?