Tuesday, June 3, 2008

Aurinkoista ja tuulista / Soligt och blåsigt



Tämä viikko on erinomainen pyykkiviikko, sopivasti aurinkoa ja tuulta, ja pyykki kuivuu hetkessä raikkaan tuoksuvaksi! Pari, kolme koneellista päivässä ollaan pesty tyynyjä ja peittoja, sohvanpäällisiä ja sängynpeitteitä ja kohta on kaikki ihanan puhdasta! Ja juuri pyykkinaruni alla kasvaa vielä kieloja, joten tuoksu on hurmaava!

Denhär veckan har varit idealisk för att hänga upp tvätt ute, precis lagom sol och vind! Vi har nu bykt ett par tre maskiner om dagen, dynor och täcken, sofföverdrag och sängöverkast, och snart är allt doftande rent! Och precis under mitt byksnöre växer dessutom doftande liljekonvaljer!

6 comments:

Kamomilla said...

Här har det bykats i massor också! Det doftar underbart! Men jag har en myrstack, inga liljekonvaljer brevid byksnöret jag...

ilona said...

Mikään ei voita ihana,puhtaita,raikkaita lakanoita! ja kun pyykin saa ulos, ei sisälle tule niin paljon pölyäkään:)

Tiina said...

Olen aivan samaa mieltä, mie kyllä tykkään kuivattaa lakanoita ulkona... :) Meillä kylmää ja sataa ajoittain, toivottavasti viikonlopulla olisi hyvä ilma... kun on ne juhlat meillä.

Sarppa said...

Puhtaan pyykin tuoksu on ihana... minulla vasta edessä tuo pesiminen..

maiju said...

Voi, kun minäkin voisin kuivattaa pyykkiä ulkona... Mies on pahimman luokan allergikko ja hänelle ulkona kuivatut vaatteet ja lakanat ovat siitepölyn takia kaikkea muuta kuin raikkaita. Eli ehdoton "nou, nou" meillä.. Kieloja sentään olen voinut poimia sisään ja niistä tosiaan lähtee ihana tuoksu!

Kiva, kun olit käynyt kurkkaamassa blogissani - kommentit ilahduttavat aina!

maano said...

mikä voi tuoksua paremmalle kuin pihalla kuivatettu pyykki .. kaunis blogi !