Monday, September 22, 2008

Värikästä syksyä! Färgglad höst!


Viime päivinä olemme saaneet nauttia aivan ihanan värikkäästä ja kauniista syksystä! Vaahteran lehdet hehkuvat upeissa punaisissa, oranssissa ja keltaisissa väreissä ja meri on kauniin kylmän sininen. Parasta syksyssä, väriloiston lisäksi, on mahtavan mehukkaat kotimaiset omenat! Ja lauantaina 27.9. vietetään Omenan Päivä!

De senaste dagarna har vi fått njuta av en färgglad och vacker höst! Lönnens löv glöder i fantastiska röda, orange och gula färgtoner och havet är härligt, kyligt blått. Det bästa med hösten, utöver färgprakten, är saftiga inhemska äpplen! Och i lördag den 27.9. firas Äppeldagen!

7 comments:

titta said...

Herkullinen kuva! Tuntuu taas että syksy onkin se paras vuodenaika, etenkin tänä vuonna, kun ei ole sadellut liikaa:)

maano said...

nam mikä kuva :)

Lina said...

Vi såg reklam för äppeldagen när vi besökte Söderlångviks gård i Dragsfjärd förra helgen. Jag trodde att det var bara deras men kanske firas den på flera platser?
/Päivi

Lena said...

Ja, det var just från Söderlångvik jag fick information om äppeldagen, men jag trodde den firas överallt! Fast det kan ju hända att den inte fått nationell status ännu :) Hos oss firar vi åtminstone, genom att baka något gott av äpplen i veckoslutet!

Aatulan Äiskä said...

Onpas herkullisen näköisiä omppuja! Täältä uudesta kodista ei muuta puutu kuin se oma omppupuu, vaahterakin löytyy taloyhtiön pihasta.

Kiitos vierailuistasi, kommentit lämmittävät mieltä ja tässä muutoskriisissä pitävät pystyssä. Välillä tuntuu ettei musta tosiaan ole tähän, mutta kyllä se tästä, minä niin kiinnyn paikkoihin ja ihmisiin ja kaikenlaiset muutokset on mulle vaikeita. Huoh.

Ihanaa syksyistä viikonloppua teidän koko perheelle sinne saaristoon, voikaa hyvin!
-Marjut

PiaMaria said...

Oi upea kuva!!

Pia

Sjöboden said...

Visst är det härligt med höst, det bästa är alla goda äpplen!

KRAM C