Tuesday, March 23, 2010

Pääsiäiskoristeita - Kyllä vai Ei? Påskpynt - Ja eller Nej?

Kaunein pääsiäiskoriste on minusta yksinkertaiset koivunoksat pienillä, vaaleanvihreillä hiirenkorvilla. Sellaiset, että antavat toivoa keväästä, auringosta ja uudesta elämästä. Myös pääsiäisruohon kasvua on mukava seurata lasten kanssa.

Harvoin näen sellaisia valmiita pääsiäiskoristeita joista todella pidän mutta näissä on jotain kaunista




www.royalcopenhagen.com

Det vackraste påskpynt jag vet är björkkvistar med små, ljusgröna mössöron. Just sådana som symboliserar våren, ljuset och nytt liv. Och med barnen är det intressant att följa med hur påskgräset växer.

I övrigt är jag inte så förtjust i påskpynt men de här äggen tycker jag är ganska vackra.



Miten teillä, millaisia pääsisäiskoristeita teillä käytetään? Vai käytetäänkö?

Hurdana påskpynt har ni? Eller pyntar ni alls till påsk?


/Lena

5 comments:

Teija said...

Pajunkissat, pääsiäisruohot, koivunoksat. Jokunen pupu tai tipu siellä täällä. Ja tietysti lapsen askartelemat oksat ja muut koristeet :) Eli aika perinteistä!

Nuo pikku munaset onkin kauniit.

Lena said...

Hei Teija! Pajunkissat ovat meillä poissuljettuja miehen allergian takia, joten valitettavasti en voi käyttää sellaisia. Mutta ihanat koristeet ovat tosiaan lasten askartelemat!

Niina K said...

Koivunoksia ja pääsiäisruohoa tai paremminkin ohraa, siinä se oikeastaan on. Olohuoneen pöydällä pääsiäistä odottelee narsissipurkki, tosin en niistä niin tykkää vaikka ostinkin. Tytöllä on tipuja ja pupuja jos vaan muistaa ennen pääsiäistä minne ne on laittanut. Eli aika vähäistä on meillä pääsiäisen koristelut.

Anne said...

Hei Leena- pitkästä aikaa piipahdin blogiisi kuulumisia lukemaan. Koristeista hmm, juu ei ei. Ehkä se pääsiäisohran kasvatus ja sipulikukat tietenkin; helmililja ja perunanarsissi joten aika pienillä koristuksilla täällä. Sinulla ihanat posliinikoristeet !!
Aurinkoisia kevätpäiviä ja jos vaan hanki kantaa niin mene hankikävelylle (jos kerkeät ;) )

Horses and House said...

Hej :) Fina påskbilder, blir riktigt inspirerad, måste komma ihåg att så rajgräs ;) Angående hästar så är det väl så att om man har en häst med mycket självförtroende så gäller det att hitta sätt att motivera hästen att vilja samarbeta... och det kan ibland vara svårare än att övertyga en ängslig häst om att det man hittar på inte är farligt, men det går! :)